4 för 3 på hudföryngring, mixa som du vill!

Hösten är den perfekta tiden att börja med hudföryngring. Därför erbjuder vi nu 4 för 3 på alla hudföryngringsbehandlingar med Powerlite IPL, Powerlite Needle Pen och Milk Peel. Mixa hur du vill. Det enda kravet vi har för att erbjudandet ska gälla är att den första behandlingen utförs under vecka 44, dvs 29/10-2/11 2018. Erbjudandet gäller endast i Stockholm. Boka på 08-30 80 70 alt. www.allavieclinic.com. Vi erbjuder alltid kostnadsfri konsultation där vi ser vilka behandlingar som passar bäst för just dig.

Milk Peel – En behandling som ger lyster, jämnar ut hudtonen och jobbar på orenheter.  Behandlingen reducerar effektivt fina linjer och torrhetsrynkor. Rengör och fräschar upp oren, trött och livlös hud – en riktig askungepeel.

Powerlite Needle Pen – Behandlar effektivt åldrad och solskadad hud. Behandlingen stimulerar tillväxt av nytt kollagen och elastin, vilket ger huden ett jämnare och yngre utseende.

Powerlite IPL
– Powerlite IPL reducerar solskador, åldersfläckar, ytliga kärl samtidigt som den föryngrar huden genom att stimulera hudens kollagen- och elastinproduktion. 

 

Fars dag 11 november – ge bort en skön behandling

Vi rekommenderar MAN SPECIAL, en djuprengörande och vårdande behandling bestående av microdermabrasion alt. kemisk peeling som djuprengör och motverkar inåtväxande hårstrå, massage för spända axlar samt fuktgivande mask som motverkar ålderstecken.
Erbjudande presentkort på MAN SPECIAL 30min 495kr
(Ord. pris 795kr). Gäller köp t.o.m. 181111

3 för 2 på alla sheet masks från MASQ+ & SerumMASQ+!

Du har väl testat sheet masks och sett hur enkelt och smidigt det är och framför allt vilket resultat det ger? Lägg på  – låt verka – ta av – smörj in och njut av det fina resultatet. Behöver du fukt, djuprengöring eller kanske lugna huden? Vi har något för alla. Erbjudandet gäller t.o.m. 2/11 2018.

Allavie Special

För dig som vill ta din hudhälsa till nästa nivå i höst har vi tagit fram Allavie special, med extra allt!

Här kombinerar vi effekterna av mild kemisk peeling som avlägsnar döda hudceller, motverkar orenheter och mjukgör huden, med djupgående microneedling och IPL. Resultatet är förbättrad struktur (exempelvis på ärr och rynkor), jämnare hudton (effektivt mot pigmenteringar och ytliga kärl) samt ökad elasticitet och spänst för en fastare hud. Mellan behandlingarna laddar du huden med fukt och aktiva ingredienser hemma med MASQ+ ansiktsmasker.

Kur bestående av 6 behandlingar med ca 4 veckors intervall för endast 6900 kr inkl 6-pack MASQ+ (ord. pris 9230 kr). Kan betalas som en klumpsumma vid första tillfället eller delas upp på tillfällena.

Välkommen att boka:
Stockholm 08 – 30 80 70
Göteborg 070 – 777 59 43
Östersund 063 – 51 25 45

 

Presentkort

Du kan året om köpa presentkort i alla våra kliniker. Du väljer själv belopp eller behandling. Alla våra presentkort är giltiga i 1 år från inköpsdatum och i Stockholm, Göteborg och Östersund. Har du inte möjlighet att komma förbi så skickar vi presentkortet till dig, maila oss på info@allavieclinic.com så hjälper vi dig.
Varmt välkommen till oss!